Berlin, Alexanderplatz

Tévétornyostul. Nehéz elkerülni, meg ugye miért is tettük volna? Tökéletes találkozópont. Hogy erre már többen rájöttek konstans tömeg bizonyítja. Elég hosszú időt el lehet itt tölteni bámészkodással. Kb innen indultunk és végül ide érkeztünk utolsó előtti megállóként minden nap. (Meg fogom nézni a hasonló című filmet. Nem is értem eddig miért maradt ki? ) Az egyik sarkán van egy lehúzós fagyizó és egy lehúzós döneres egy gyümölcsösstand mellett. Ezeket nem ajánlom senkinek. Ennél a két helynél külön kell szólni, hogy visszaadjanak. (Ilyesmivel amúgy sehol máshol nem találkoztunk).
Sok itt a csöves. Aktuálisan van egy kb öt főt tömörítő csöves különítmény, akik sörre és fűre gyűjtenek. Ez úgy néz ki, hogy ott alszanak tér szélén, miközben ki van téve egy tábla, hogy adakozzanak. Amúgy elég rossz arcok, egyik este egyikük leszólított minket, alig bírtunk megszabadulni tőle. Meglehetősen rosszindulatú alak volt. Ráadásul, miközben minket zaklatott, dühös német fiatalok kérdezgették, hogy hol van a haverja, mert valamiről beszélniük kellene vele.
Van itt még jópár utcazenész is, ami jó. A színvonal elég változó, az igazán jótól a gyengéig sok minden hallható, sokféle hangszeren előadva.
Meg mindig akad néhány ember aki a betonra rajzol. Meg ugye a nagyon-nagyon vegyes arcú emberáradat. Szociológiai keresztmetszet Berlin lakosságáról és az ide látogatókról.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: