8.-alternativ shop tour

Anja fél 7-kor elindult dolgozni. Viszonylag korán keltünk mi is, de mivel esett az eső, leginkább a holland csatornák kínálatával ismerkedtünk meg. Itt is 15 percenként érkeznek a reklám blokkok. Mondjuk színvonalasabb reklámokkal borzolják a kedélyeket, mint nálunk.

Dél felé elállt az eső, úgyhogy elindultunk a város felé. Ma az érdekesebb üzletekbe tértünk be. A gothic shop olyan mint Pesten, de ez nem meglepő. A deszkás shopban egy capoeirás fiúval beszélgettünk, aki múlt nyáron Budapesten volt edzeni. Megbeszéltük az ideális szálláslehetőségeket, mosolyogtunk, aztán mentünk tovább.
Rengeteg kellékes van szerte a városban. Találtunk folyami hajós kapitány sapkákat, de gyenge minőségűeket, így nem éltünk a lehetőséggel. A falon tollboák lógtak és combig érő lakkcsizma 44-es méretben.
A tetováló szalonban leghamarabb 5 hét múlva tudtak volna időpontot adni. Kíváncsiságból mentünk be, de lehet, hogy egy piercinggel többel jövök ki, ha van rá lehetőség. Valószínűleg népszerű a hely, mert rengeteg trófea volt kiállítva üvegburák alatt, amit különböző versenyeken gyűjtöttek be.
Voltunk még terepasztal és makett üzletben és egy képregény boltban, ahol a lelkes tulajdonos előadást rögtönzött a Mirrormask storyboardjáról.

Most megint van ékezetem, mert itt ülünk I.-éknél,  akik épp azt mesélik, hogy szerepeltek valamelyik napilapban. Volt nekik az a “kisebb” autóbalesetük. 3 kocsit rongyoltak le.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: